Kaikki asbestialan purkutyöt rautaisella ammattitaidolla. Soita meille: 044 084 0808.

asbestipurkutyö ja Asbestisaneeraus

Meiltä ammattitaitoinen asbestisaneeraus ja asbestipurkutyö. Yrityksellämme on yli 20 vuoden vankka kokemus kaikista asbestialan purkutöistä.

Asbestisaneeraus on tarkasti säädeltyä. Asbestitöitä saavat erityisvarustein tehdä ainoastaan työsuojeluhallituksen erikseen valtuuttamat yritykset ja sen hyväksymän koulutuksen saaneet työntekijät (VNP 886/87,8 §).

Teemme kaikki suurten kiinteistöjen, esimerkiksi TYKSin, IVT-centerin ja muiden maalämpöpumppuyritysten toimeksi antamat asbestipurkutyöt.

Työskentelemme myös yksityisille henkilöille. Työn kohteina ovat mm. lämmönvaihtimiin liittyvät tilat, seinät, lattialaatat, vanhemmissa taloissa seinätasoitteet ja pesuhuoneiden klinkkerilaatat. Vuosina 1950-1980 tehtyjen klinkkerilaattojen tasoitteen taustoissa on suurella todennäköisyydellä asbestia.

Asbestipurkutöitä tehtäessä tilat alipaineistetaan, jotta kukaan ei altistu asbestille.

Pitkä kokemuksemme on kustannussäästö tilaajalle!

Pitkä kokemuksemme on harjaannuttanut tietämään, mistä asbestia kannattaa etsiä. Kohteen rakennusvuodesta riippuen tiedämme jo kohteeseen saapuessamme, missä saattaa olla asbestia.

Meiltä työalueiden ilmastollinen eristäminen muista tiloista ja niiden alipaineistaminen rakennusyhtiöiden alihankkijana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!